Monday, November 3, 2014

:: Bloglist Belog Rossmerahjingga 2014 ::

Views
Assalamualaikum.....Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Dah lama rasanya tak update bloglist saya ni.

So,dengan kerajinan yang ada ni...rasanya elok la saya buat bloglist baru sempena hari lahir saya yang bakal tiba pada bula Disember akan datang.

Cara nak join bloglist saya ni senang je.

1-  TIADA PAKSAAN untuk korang untuk jadi follower blog saya ni.

2-   COPY PASTE banner di bawah ni


3-   BUAT entri " SAYA NAK JOIN BLOGLIST BELOG ROSSMERAHJINGGA 2014".

4-   Dalam entri tu korang hanya bagitahu :-

       a. NAMA BLOG korang ( sertakan link sekali )
       b. BULAN KELAHIRAN korang. ( Januari / Februari / dll )

5-   BAGI link entri yang tu dalam kotak komen di bawah entri ni ye.

DONE!!!

# TARIKH TUTUP PENYERTAAN - 21hb.DISEMBER.2014 @ Jam 12.00malam.


Tujuan saya buat segmen ni adalah untuk berkenalan dengan blogger2 yang lama atau yang baru dan merapatkan silaturrahim antara blogger2 semua.

Sambil2 tu kita boleh naikkan trafik blog kita dan menambah follower.Kan...kan...kannnn??

Suka tak???Suka tak???Hehehehe.( Gila la kalau tak suka!hahaha )

Untuk korang yang join segmen saya ni,secara automatik blog korang akan saya letakkan di dalam bloglist saya yang terbaru!




p/s- Ini adalah entri melekat,sila scroll ke bawah untuk entri yang baru.Terima kasih.



Sekian,Wassalam.


24 comments:

Khairunnisa Hassan said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Sabrina SA said...

http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

cheq da said...

Ros..follow nti baru join..lama lg tu..hihihi

Bihah said...

http://bicarabihah.blogspot.com/p/bloglist-belog-rossmerah.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Jazz Lover said...

Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-belog-rossmerahjingga.html

mama 3farhanah said...

saya join ;-)

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

dilakhir said...

join :)

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

ekjoz buluh said...

Saya sudah... http://ekjozbuluh.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Maryam Jamilah said...

Bismillah. Joined :D
http://smilestoryyismine.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

ayu join

Noor Izwani Eliyana said...

Saya join ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Cik Balqis said...

sy join :D
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Belog Miss Balqis

Fuza Musa said...

Fuza join juga

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Didie Farhan said...

Saya join
http://atrix96.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

salmiah awang said...

saya nak join bloglist,

http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Nurul Shahira Baharum said...

Saya join :)
http://sherabiyyy.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Cik Mimie said...

Join :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

Iylia said...

Assalam akak ! Sy join . http://miszpeacealways.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

ijad said...

salam ziarah

Keynote Sakinah said...

salam semua, sy join jugeeeee

http://keynotesakinah.blogspot.com/2014/11/saya-nak-join-bloglist-belog.html

NurSakinah said...

As salam.. hai salam perkenalan. sy join.

http://nsrsakinah.blogspot.com/2014/12/saya-nak-join-bloglist-belog.html

✿Alynn Rosella✿ said...

Saya join :D

http://alynnrosella.blogspot.com/2014/12/saya-nak-join-bloglist-belog.html

lightnur said...

Salam perkenalan...


saya join yea..

http://cahayanurlight.blogspot.com/2014/12/saya-nak-join-bloglist-belog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...