Tuesday, November 13, 2012

:: Muka PENCURI Handphone Blackberry ::

Views
Assalamualaikum........Haluuuuuuuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Sekadar nak share dengan korang semua,wajah PENCURI yang mencuri handphone blackberry milik sepupu saya,Nisa di kedai Roses Sourvenir & Home Deko ( milik sepupu saya ni ) yang terletak berhampiran AEON Station 18,Ipoh siang tadi.




Lelaki yang berkaca mata hitam itu la PENCURI yang dikehendaki.Perempuan berbaju pink itu adalah isterinya.

Agaknya suami isteri ni memang dah berpakat kot.Dan maybe dorang lupa atau tak tahu kedai ni ada cctv yang boleh rakam setiap kejadian yang telah berlaku.

Kalau di dunia ini dia terlepas dari hukuman,biarlah.Tapi,di akhirat nanti dia akan terima hukuman daripada Allah.Allah Maha Melihat dan Mengetahui apa yang telah dia lakukan.

Sekian,Wassalam.




4 comments:

kitatauke said...

takziah..pencuri mmg ade di mana...kita kene jaga barang/harta kita..jgn bukak peluang kat pencuri utk mencuri..laksana hudud...i'allah..jenayah kurang..

Cik RoSs said...

b/p spupu - Terima kasih

- M A S H - said...

semoga mereka segera bertaubat. aminn

cikji said...

Dh kena tngkp blum? Org zmn skg ssh nk prcya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...