Monday, November 26, 2012

:: (FOTO)Anak Datuk K Selamat Bernikah Dengan Anak Datuk Seri Hishammuddin ::

Views
Assalamualaikum........Haluuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Wowwww,anak tiri Datuk Siti Nurhaliza kahwin dengan anak pak menteri la...Itulah dinamakan jodoh.


Anas merupakan anak kepada Datuk K dengan bekas isterinya, Tengku Zawiyah manakala Allysa adalah anak Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein Onn dan Datin Seri Marsilla Tengku Abdullah.

Dalam majlis itu, Anas dinikahkan sendiri oleh Hishammuddin(bestnya bila ayahanda sendiri yang nikahkan anak perempuannya.)





- Pengantin dan ibubapa kedua2 belah pihak -



- Pengantin dan keluarga -


Semoga rumahtangga pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahayamata yang comel2 dan cute!!

Lepas ni,Datuk Siti Nurhaliza akan bergelar opah la ye.... V(^____*)v






p/s-Kredit to MyNewsHub




 


Thursday, November 22, 2012

:: ( FOTO )PRE WEDDING - Khairul Fahmi Dan Leuniey ::

Views


Assalamualaikum......Haluuuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Jom kita cuci mata dengan gambar2 pre wedding penjaga gol kebangsaan dan pasangannya.




Kedua-dua pasangan ini yang berasal dari Kelantan bakal melangsungkan pernikahan di kediaman Leuniey di Pasir Pekan, Tumpat, Kelantan, jam 9 pagi pada 28 Disember 2012.




Kita doakan semoga perkahwinan mereka ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat dan di kurniakan cahayamata yang comel2.




Semoga dengan perkahwinan mereka ini akan menamatkan kontroversi yang sering melanda diri Khairul Fahmi ni.InsyaAllah....

Sekian,Wassalam.



p/s-sumber dari OhBulan




Wednesday, November 21, 2012

:: Bau Ketiak Pemain Team Bangladesh Punca Seri Team Malaysia ::

Views


Assalamualaikum.....Haluuuuu,Cik Ross in the blog!!!





Haddoooiii,apakah ini alasan yang munasabah????

Korang boleh terima alasan ini tak???

Kalau betul alasan yang Rajagopal beri ni,akan datang pemain2 Malaysia kena bawa spray Rexona atau minyak wangi bersama dalam padang untuk spray ketiak pemain2 yang berbau.Hahahahaa...

Sekian.Wassalam.



Tuesday, November 13, 2012

:: Muka PENCURI Handphone Blackberry ::

Views
Assalamualaikum........Haluuuuuuuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Sekadar nak share dengan korang semua,wajah PENCURI yang mencuri handphone blackberry milik sepupu saya,Nisa di kedai Roses Sourvenir & Home Deko ( milik sepupu saya ni ) yang terletak berhampiran AEON Station 18,Ipoh siang tadi.




Lelaki yang berkaca mata hitam itu la PENCURI yang dikehendaki.Perempuan berbaju pink itu adalah isterinya.

Agaknya suami isteri ni memang dah berpakat kot.Dan maybe dorang lupa atau tak tahu kedai ni ada cctv yang boleh rakam setiap kejadian yang telah berlaku.

Kalau di dunia ini dia terlepas dari hukuman,biarlah.Tapi,di akhirat nanti dia akan terima hukuman daripada Allah.Allah Maha Melihat dan Mengetahui apa yang telah dia lakukan.

Sekian,Wassalam.




Saturday, November 10, 2012

:: Cuti Sekolah Bermula ::

Views
Assalamualaikum.........Haluuuuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Selamat pagi.

Bangun pagi ni,rasa nyaman dan bahagia kerana dah cuti sekolah dah bermula hari ni.Seronoknyaaa!!!






Bila dah cuti,maksudnya sessi pembelajaran tahun 2012 telah pun tamat.

Selamat bercuti kepada mereka yang masih bergelar pelajar sekolah ( yang masih berpakaian uniform sekolah ) dan kepada cikgu2 jugak!!


Sekian,Wassalam.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...