Sunday, October 14, 2012

:: Gara2 Iklan ::

Views
Assalamualaikum........Haluuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Tahap kemalasan untuk update blog memang la sangat menebal.Tak tahu kenapa.Maybe sebab bila saya update,ada je yang nak tahu.( baca dan faham sendiri sudah! )

Last week saya ada komen gambar2 perkahwinan kenalan dan salah satu gambar itu anaknya sendiri menjadi flower girl.Memang cute la bila ada budak2 yang jadi flower girl.

Kemudian,kenalan saya ni komen anak2 daranya pernah tanya kepada dia,"apakah badan mereka akan menjadi seperti ibu yang debab dan gemuk?"

Addddooiii,apa punya soalan la tu?!Bertuah punya anak.Huhuhuuu..Saya sendiri pun tak pernah terlintas mahu tanya soalan macam tu kepada mama saya.

Apabila kenalan saya ni beritahu,rupanya anak2 dara dia ni terpengaruh dengan iklan,"kalau kita nak tahu macam mana rupa isteri kita apabila dah tua,lihatlah ibunya"

Ha,ni la padahnya kalau terpengaruh kepada iklan!!!



1 comment:

Fendy said...

haha...mcm tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...