Friday, August 3, 2012

:: Budak2 Sekarang....Sekolah Tak Abis Lagi Dah Pandai Nak Cinta2 ::

Views

Assalamulaikum......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Malam ni baru datang idea nak update blog setelah bersawang tak update.huhuhuu..

Bukan sibuk kira duit raya,tapi sibuk mencari sumber duit raya!huhuhuuu...

Macam biasa la,acara wajib setiap malam yang free adalah check fb tu dulu.Komen2 apa yang patut dan 'cuci2 mata' dengan gambar2 yang kawan2 post.

Tetiba,saya tertarik la dengan 1 status daripada akaun fb bekas anak murid saya yang sekarang ni dah umur 15tahun.Lelaki,tau!!Tapi,still 'katik' macam zaman sekolah rendah.heheheee ( nampak tu,bekas guru dia mengutuk baguiiiihhh punya!!hahahaha )

Bila saya amati status fb dia ni,seolah sedang dilamun cinta!( aaaiiisshh,budak ni memang laaaa )

Dan untuk memuaskan hati saya,saya pun klik la profile dia.Sememangnya dia sedang 'mabuk' bercinta dengan sorang girl yang sama sekolah dengan dia.

Yang paling tak tahan tu,status relationship dorang bukannya 'ada hubungan khusus'...sebaliknya,'tunang'.Perrrgghh,gile laaaaa budak2 ni.

Moral of the story,budak2 sekarang memang dah terlebih 'maju'.Huhuhuu...



7 comments:

keli menari said...

pening perangai mereka ! Aish

Razil Tahir said...

bebudak zaman sekarang, bercinta bagai nak rak, kalau clash meroyan setengah mati...
wait a sec..
Saya pun budak jugak...hihihihi

khaifaiz said...

Bdk2 sekolah rendah pun dah pandai.. Bdk2 zaman sekarang btl...

YanaHime said...

tengok byk sgt drama agaknya, terpengaruhlaa

Wanie said...

hahaha, tulah, ade kdng2 tu smpai dah married ~~ mgalahkan org dewasa ~~haha

✿Cik Gucciey Lavender✿ said...

bekas cikgunye tak komen or like ke sttus dia ? hehhe .. cnfirm ex student tu malu malu kceng .. hehehe

Masz Sidek said...

budak2 sekarang memang terlebih maju...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...