Thursday, August 30, 2012

:: Spontaneous Thursday # 20 ::

Views
Assalamualaikum......Haluuuuu,Cik Ross in the blog!!!


Nilai diri seorang gadis/wanita bukan terletak kepada nilai hantarannya.Tetapi kepada keperibadiannya dan agamanya.


Sekian,Wassalam.



Wednesday, August 8, 2012

:: Wordless Wednesday # 30 ::

Views
Assalamualaikum.....Haluuuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!


Sekian,Wassalam.







Friday, August 3, 2012

:: Budak2 Sekarang....Sekolah Tak Abis Lagi Dah Pandai Nak Cinta2 ::

Views

Assalamulaikum......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Malam ni baru datang idea nak update blog setelah bersawang tak update.huhuhuu..

Bukan sibuk kira duit raya,tapi sibuk mencari sumber duit raya!huhuhuuu...

Macam biasa la,acara wajib setiap malam yang free adalah check fb tu dulu.Komen2 apa yang patut dan 'cuci2 mata' dengan gambar2 yang kawan2 post.

Tetiba,saya tertarik la dengan 1 status daripada akaun fb bekas anak murid saya yang sekarang ni dah umur 15tahun.Lelaki,tau!!Tapi,still 'katik' macam zaman sekolah rendah.heheheee ( nampak tu,bekas guru dia mengutuk baguiiiihhh punya!!hahahaha )

Bila saya amati status fb dia ni,seolah sedang dilamun cinta!( aaaiiisshh,budak ni memang laaaa )

Dan untuk memuaskan hati saya,saya pun klik la profile dia.Sememangnya dia sedang 'mabuk' bercinta dengan sorang girl yang sama sekolah dengan dia.

Yang paling tak tahan tu,status relationship dorang bukannya 'ada hubungan khusus'...sebaliknya,'tunang'.Perrrgghh,gile laaaaa budak2 ni.

Moral of the story,budak2 sekarang memang dah terlebih 'maju'.Huhuhuu...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...