Thursday, April 19, 2012

:: Segmen Cik Ross : BLOG AKU TAK POPULAR ::

Views
Assalamualaikum.....Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Segmen yang mudah untuk blogger2.Saya tak suka nak menyusahkan blogger2 sebab saya paham 'feel' blogger yang 'rajin' macam saya!Hehehehee....

Nak join???

Mudah aje...




1. Copy paste header saya tu.

2. Buat entri "Segmen Cik Ross:BLOG AKU TAK POPULAR"

3. Dalam entri tu hanya bagi link blog korang aje.

4. Dah siap,bagi link entri tu kat kotak komen entri saya ni semula.

5. DONE!


Tarikh tutup penyertaan adalah jam 10malam bertarikh 20hb.April.2012 ( esok la tu )


* Blog yang join,akan saya tempek senarai di blog saya selama 7 hari.

21 comments:

Riz Kim said...

join

http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

hazdnul said...

join ^__^

http://funkopyloveff.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

YanaHime said...

join yer cik ross

http://hime---diary.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

Michelle Hopell said...

saya join

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

CiK FizA said...

Cik Fiza join ! ^^

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

AyueJean said...

Budak dari BLOG TAK POPULAR dtg join segmen.... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

n|mcd said...

joined...

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

Cik Icha Mnz said...

join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

- M A S H - said...

Join segmen cik ross ^^,

http://miasheta.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn join...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

Ayiesha Sani said...

sy join:-)

http://ayieshasani.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

Tyra Faiera said...

ainun join :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

tiera said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html#links

Blogg x popular nak join
!nak join!

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html#links

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

izan mama mia said...

joint gak,

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

keli menari said...

http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-xvi-segmen-cik-rossblog-aku-tak.html

JOIN!

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-rossblog-aku-tak-popular.html

anim said...

http://sillylife96.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-ross-blog-aku-tak-popular.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...