Wednesday, March 14, 2012

:: Senarai Mereka Yang Join Segmen:Aku Ada Blog ( 10hb-13hb.Mac ) ::

Views
Assalamualaikum.....Haluuuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Segmen:Aku Ada Blog dah TAMAT tau!!

Terima kasih yang tak terhingga kepada blogger2 yang sudi join segmen saya ni.Terharu sangat2(sambil kesat ayaq mata,konon rasa macam artis yang menang award la kan... )

Di bawah ini adalah blog yang join segmen saya 4hari sebelum tamat.

1. http://ciksyikinnoh.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

2. http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html
Link
3. http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

4. http://nabilafaryzza.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

5. http://shinyindah.blogspot.com/2012/03/aku-ada-blog.html

6. http://leeyafiy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

7. http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

8. http://ctrie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

9. http://sikechikadilah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

10. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

11. http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

12. http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

13. http://gucciey.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

14. http://teensramblings.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

15. http://qesahqaseh.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

16. http://ceriteladysempoy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

17. http://imran-play.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

18. http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

19. http://fexxanaqstory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

20. http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

21. http://aajurees.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

22. http://nurulasyiqeen.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Alhamdulillah,segmen dah tutup dengan selamatnya.Sekali lagi saya ucapkan jutaan terima kasih kerana sudi join segmen ni.

Blog yang join ni,sedang saya update ke dalam bloglist saya.

Lain kali,kalau saya buat segmen lagi marilah join ye!!!







Link

1 comment:

suhazwani said...

ok ok. nnti buat inform ye.hehew

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...