Sunday, March 11, 2012

:: Senarai Mereka Yang Join Segmen:Aku Ada Blog ( 7hb-9hb.Mac ) ::

Views
Assalamualaikum.......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Sedar tak sedar lagi beberapa hari je lagi Segmen:Aku Ada Blog ini akan tamat.(13hb.Mac.2012 jam 11.60 malam )

Alhamdulillah,penyertaan amat menggalakkan daripada kalangan blogger2.Terima kasih daun keladi,kalau saya buat segmen,join la lagi!Hehehee..

Macam saya cakap kelmarin,saya tidak akan buat senarai penuh blog yang join segmen ini sebab saya dah buat senarai secara runcit.

Di bawah ini adalah senarai blog yang join segmen ni pada tarikh 7hb sehingga 9hb.Mac.Jom blogwalking!!

1. http://puterisiong.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

2. http://alittlegirltale.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html
Link

3. http://liezahelmi22helieza.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.htmlLink
4. http://rilekrilek.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

5. http://gadisflipflop.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

6. http://aqilahberbicara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

7. http://eifathegoodgurl.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

8. http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

9. http://dyhahqyla.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

10. http://meanysa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

11. http://julietcassandra.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

12. http://gumihoprincess.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

13. http://cikincrazychicken.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

14. http://ikanpencintamocha.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

15. http://oikonyol.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog_08.html

16. http://diari-purplelove.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

17. http://affaf-contest.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

18. http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

19. http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

20. http://fahuna.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Korang boleh la nak terjah blog dorang ni sekarang!!

Adalah diingatkan kepada blogger2 semua,TIADA paksaan untuk korang follow blog yang join segmen ini,OK?!!!









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...