Wednesday, March 7, 2012

:: Senarai Mereka Yang Join Segmen:Aku Ada Blog ( 4hb-6hb.Mac ) ::

Views
Assalamualaikum......Haluuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Ini adalah senarai mereka yang sudi join Segmen:Aku Ada Blog yang saya buat pada 1hb.Mac lalu.Memang dapat sambutan yang 'hangat2' la ye.

Saya takkan buat senarai penuh sebab sangat2 banyak blogger yang join.So,saya putuskan untuk membuat senarai secara runcit2 ( bukan kedai runcit! )

Kelmarin saya dah buat Senarai Mereka Yang Join Segmen Aku Ada Blog ( 1hb-3hb.Mac).

Adalah diingatkan kepada korang semua,TIADA PAKSAAN kepada korang untuk follow atau blogwalking blog2 yang join segmen saya ini.Semuanya terserah kepada korang.Ada faham???

Ok,meh kita terjah blog2 yang join segmen saya ni.

1. http://beckhrooy.com/segmenaku-ada-blog/

2. http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

3. http://awandarin.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

4. http://somethinglimit.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

5. http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html
Link
6. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

7. http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

8. http://umikasum.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

9. http://belogmieramieya.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

10. http://pinklurvanderz.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

11. http://nadrahvvm.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

12. http://iniciteaxoe.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

13. http://cikacikosbelog.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

14. http://mawwadahsuci.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

15. http://nura-qyra.blogspot.com/2012/03/join-segmen-cik-ross.html

16. http://ceritera-c-manja.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

17. http://appleshera.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

18. http://annaqia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

19. http://syafiqahazmi.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

20. http://syaisya.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

21. http://blognajwazulkefli.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-bersama-cik-ross.html

22. http://milamilo93.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

23. http://scarlettj1.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

24. http://jemariasmara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

25. http://sislurve.blogspot.com/2012/03/segem-aku-ada-blog.html

26. http://qistikahadriana.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

27. http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

28. http://krilmohd.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

29. http://titisanhatiku.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

30. http://anorawxia.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

31. http://cikharty88.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

32. http://n-mcd.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

33. http://pinknlavender.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

34. http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/03/segman-aku-ada-blog.html

35. http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

36. http://mieract.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

37. http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

38. http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

39. http://mamafahmi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

40. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/4-segmen-aku-ada-blog.html

41. http://hatiseorangputeri.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

42. http://rashoasis.blogspot.in/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

43. http://arielzafwan.blogspot.in/2012/03/segmenaku-ada-blog_05.html

44. http://eppy25.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

45. http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

46. http://craftcome2.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-blog.html

47. http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

48. http://sarahisham.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

49. http://sukasukimystory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

50. http://najwanighazali.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

51. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

52. http://gie-itsmylife.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-segmenaku-ada-blog.html

53. http://legacyeqmal.blogspot.com/2012/03/nama-samaran-eqmal-nama-blog.html

54. http://lieyna-story.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

55. http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html


Kepada korang yang belum join,masih ada peluang untuk korang join.Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13hb.Mac jam 11.60 malam.









3 comments:

luqman zakaria said...

sy joined gak aritu,,,xde pon dalam senarai~

Cik RoSs said...

Luqman :: Ada...Cuba check dalam senarai yang 1hb-3hb.Mac tu...

Hanie Byboo said...

Me ?? Dah join :O

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...