Monday, March 5, 2012

:: Senarai Mereka Yang Join Segmen Aku Ada Blog(1hb-3hb.Mac ) ::

Views
Assalamualaikum.......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Mari kita lawat blog mereka yang sudah join Segmen : Aku Ada Blog 3 hari segmen berlangsung.

Tak sangka pulak apabila dapat sambutan yang tidak disangka2 oleh blogger2 yang ada.Terharu sangat2.Terima kasih banyak2 yang tak terhingga.



Terserah kepada korang untuk follow atau sekadar memberi komen ataupun blogwalking sahaja ke blog mereka ni.Tiada paksaan,OK?!!!

1. http://lieynanilaz.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

2. http://azumylini.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

3. http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

4. http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

5. http://misswhateva-says.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

6. http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

7. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

8. http://misskittycute.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

9. http://anakummiabi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

10. http://heartofmirror.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

11. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

12. http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

13. http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

14. http://www.dyladiaries.co.cc/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

15. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

16. http://miairasufira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-adasegmenaku-ada-blog-blog.html

17. http://pari2cumel.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

18. http://www.aegyoprincess.co.cc/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

19. http://fafazira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

20. http://iezamin92.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

21. http://dyeshayapunya.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

22. http://aidazuraziq.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

23. http://hairulharimaumalayaa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

24. http://shahrunnur214.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

25. http://misstweetyberi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

26. http://syazwancdm.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

27. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

28. http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

29. http://www.arepnakbebel.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

30. http://inihidupaku-sharifahsyahirah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

31. http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

32. http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

33. http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog-anime-girl.html

34. http://sitialiahali.blogspot.com/

35. http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-bersama-cik-ross.html

36. http://rinyluvmania.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

37. http://zafarah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

38. http://amyrazz2.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

39. http://miasheta.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

40. http://hime---diary.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

41. http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

42. http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

43. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

44. http://nur0310ish.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

45. http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

46. http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/132ai-no-kotoba-segmen-aku-ada-blog.html

47. http://leeyafiy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

48. http://qylahusna.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

49. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

50. http://mylittlegalery.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

51. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

52. http://ierapunyecerita.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

53. http://virgomissi.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

54. http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

53. http://lurve4chenta.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

54. http://apit555.blogspot.com/2012/03/segmen-si-cik-ross.html

55. http://cikecasikecik.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

56. http://matakaca08.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

57. girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog_03.html

58. yafieqahnabiela.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

59. http://diariesaboutmylife.blogspot.com/2012/03/contest-aku-ada-blog.html

60. http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog-d.html

61. http://ciknisa89.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

62. http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

63. http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

64. http://coretanharapan.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

65. http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

66. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

67. http://gumoks.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

68. http://zamani84.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

69. http://colourfuldaysofwanie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

70. http://myblogmystorie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

71. http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

72. http://myblogmystorie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

73. http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

74. http://wwwfirza.blogsport.com//2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

75. http://vanessa-mockingbird.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

76. http://nabilakhair.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

77. http://tehaalarh.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

78. http://waniediaries.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

79. http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

80. http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

81. http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

82. http://ilhamdarilangit.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

83. http://nukilankeyboard.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

84. http://nur-happiness.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

85. http://lukisandia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html


OK,ini senarai untuk 3 hari je..ada berbaki 9 hari lagi untuk join!!!

Cepat2 sebelum tamat tempoh penyertaan.....





8 comments:

sukagelak said...

okeh..boleh bw :)

n|mcd said...

dah join..
baru join tadi :))

apix said...

aku bangga aku ada blog .. hehehe . :p

Cik RoSs said...

Sila3..

ANISA said...

wohooooooo tahniah2 ramai jgk yg ikut ea...hehehe

Cik RoSs said...

Anisa :: thanx

Eliyana said...

waduh! semput nak BW...fuhfuhfuh!

Cik RoSs said...

Hehehee....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...