Tuesday, March 13, 2012

:: Mengidam ::

Views
Assalamualaikum......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Bila sebut hal mengidam ni,sure korang semua akan fikir hanya orang mengandung aje yang akan melalui saat2 mengidam.

Mengidam ni hanya satu istilah aje.Bukan khusus untuk orang mengandung aje tau!Orang yang tak mengandung pun boleh mengidam jugak!!


- Mengidam tak???hehehe -


Orang tua2 cakap kalau ibu yang mengandung mengidam apa2 yang dia mahu makan,haruslah segera mencari sehingga dapat sebab nanti kalau anak itu lahir air liur tak akan meleleh keluar.Errrmm,apakah?!

Tapi,macam mana pulak kalau mengidam barang kemas?Hehehheeee..Atau mengidam kereta vios???Hahahhahhahaa..

Kawan saya cakap,waktu mengandung ni la nak demand suami untuk beli apa yang kita mahu.Hehehee..( bijak tak kawan saya tu?? )






4 comments:

cikji said...

cikrosss cepat wat,pastuh pos sini ckit ek

CINTA UNTUK KITA said...

ni belum sempat mengidam, air lur dah meleleh2 dah ni.. haha ;p

Cik RoSs said...

Cikji :: Hehehe..kalau pos,boleh basi!! :P

Cik RoSs said...

CUK :: Cepat2 ambik kain lap air liur tu.ehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...