Sunday, March 11, 2012

:: Apa Yang Keras?? ::

Views
Assalamualaikum.....Haluuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Malam ni memang buat saya jadi keras aje.Addddoooiii...

Apa yang keras???

Haaaaa...korang jangan fikir yang merepek2 pulak ekkkk.Saya dah tau dah,korang mesti fikir 'blue' punya!!Hahahahhaaaa...

Macam biasa,malam2 ni update blog dan tengok mukabuku sambil buka tv tengok 'Mentor 6' di tv3.


Mula2 tu macam malas nak tengok 'Mentor 6' ni,tapi tiba2 peserta2 yang pergi ujibakat tu betul2 lawak dan buat saya ketawa sorang2 dalam bilik.Macam2 ragam peserta ni.Apa pun dorang memang sangat2 berani sebab pergi ujibakat tu.

Bukan semua orang yang berani untuk menghadapi ujibakat begitu.Dirakam pulak tu!Kalau saya,ketaq lutut sebelum masuk bilik ujibakat tu!Hehehhee..Silap2 tak sempat nama dipanggil,dah patah balik ke rumah!!Hahahahhaaaa.



5 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

haha .. tahu takpe . lawak habes arh .. xD

apix said...

he3 . yang x puas hati pasal x terpilih pun ada gak .. hermm . macam2 manusia nih ,.

nadrah said...

ade yg dapat tapi mak pulak tak bagi...tgok laki tadi tu..hepi je dpt..bile kol mak die..tetibe
--->mak die tak kasi<---
takpelah..takde rezeki kan....hahaha
tapi mmg lawak tgok mentor tadi/..kekekeke

.........cP~ said...

Salam.

Kagum jugaklah dengan budak tu sebab dengar cakap mak dia. Tak payahlah kot nak jadi penyanyi. Heh.

cikji said...

ada yg gelak2 tp kekadang rs mcm program bersamamu pn ada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...