Thursday, March 1, 2012

:: Segmen : Aku Ada Blog ::

Views
Assalamualaikum......Haluuuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Suka join segmen??

Nak join segmen yang saya buat ni??Kalau nak join....meh baca apa yang perlu korang buat!

Syarat2 segmen senang je weeeiii...

1. Tiada paksaan untuk jadi follower blog saya.

2. Copy paste banner di bawah ni..


3. Buat entri ringkas bertajuk "Segmen:Aku Ada Blog".

4. Dalam entri tu korang bagitau :-

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
b. Nama blog korang.
c. Url blog korang.
d. Usia blog korang.

5. Bagi link entri tersebut ke dalam kotak komen ni.OK????

DONE!

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13hb.Mac.2012 jam 11.60 malam.

Tujuan saya buat segmen ni adalah untuk berkenalan dengan blogger2 yang lama atau yang baru dan merapatkan silaturrahim antara blogger2 semua.

Sambil2 tu kita boleh naikkan trafik blog kita dan menambah follower.Kan...kan...kannnn??

Suka tak???Suka tak???Hehehehe.

Untuk korang yang join segmen saya ni,secara automatik blog korang akan saya letakkan di dalam bloglist saya yang terbaru!




p/s- Ini adalah entri melekat,sila scroll ke bawah untuk entri yang baru.Terima kasih.





191 comments:

lieynanilaz said...

join

http://lieynanilaz.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Tentang Kita said...

izinkan saya join yer

http://azumylini.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Masz Sidek said...

Join...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

sukagelak said...

join join join !

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Aiskrim Cokolat said...

saya join segmen ni :)

http://misswhateva-says.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Cik Aya said...

haiiii saye join yeaaa....

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

dhia adawiyah said...

wieya nak join ~
http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

iLa Bacho said...

saya join ye. http://misskittycute.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

AzMina::AzzaM said...

1st tym ikut..like2!

http://anakummiabi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Miss Mira said...

i join!

http://heartofmirror.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

join:]
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

CINTA UNTUK KITA said...

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Akak, dengan tak malunya saya join.. hehe ;p

tiera said...

join

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

♫ Dila Diaries ♫ said...

http://www.dyladiaries.co.cc/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

muja join :D

Mia Sufira said...

i have ablog..so allow me to join this segment..thanks=)


http://miairasufira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-adasegmenaku-ada-blog-blog.html

Rapunzel Cikilolo said...

http://pari2cumel.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

join untuk petang yg santai :)

✿ Minn ✿ said...

join..
http://www.aegyoprincess.co.cc/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

FatmaFazira said...

join :)

http://fafazira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

IZZATI MUSTAFA said...

saya join :)...n dah follow blog ni :)


http://iezamin92.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

roziahojijie said...

Join segmen :)

http://dyeshayapunya.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

aidaziq said...

sayer join tau akq

http://aidazuraziq.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Muhammad Hairul Nizam said...

join jugakk !

http://hairulharimaumalayaa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

cahaya hidayah said...

saya join.....
http://shahrunnur214.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

auni said...

http://misstweetyberi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Auni join

Syazwan Che Deraman said...

segmen menarik.

saya join!

http://syazwancdm.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

SLUMBER SAGUN said...

join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Fendy said...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

join gak..ehhehe

luqman zakaria said...

joined!
http://www.arepnakbebel.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

Sharifah Syahirah said...

saya join..saya join.

http://inihidupaku-sharifahsyahirah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Pka Rahim said...

ok saya join!

silalah terjah :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih. ^_^v

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

ANISA said...

taw segmen dari blog fendy
join sama ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog-anime-girl.html

Ct Aliah said...

done. http://sitialiahali.blogspot.com/

cik comey said...

dah join jugak..tq cik ross..

http://cik-comey.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-bersama-cik-ross.html

riny irene said...

Hi...saye pon join segmen ni jugak :D

http://rinyluvmania.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

zizie said...

http://zafarah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

AmyMina said...

join here ;D

http://amyrazz2.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

- M A S H - said...

Hai cik ros :)
saya join jugak yee


http://miasheta.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Eliyana said...

salam kenal!

join jugak yer

http://hime---diary.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

intan said...

cik in join..
http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

nuhara said...

http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

hara join

Miss BaNu said...

joinnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

dh follow sini juga ^_^

Cik Mira said...

salam.

join sudah :)

http://nur0310ish.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

gadismanja said...

join sini

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

gadismanja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Haruno Hana 하나 said...

hana join! ^_^

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/132ai-no-kotoba-segmen-aku-ada-blog.html

LeeyaFiy said...

Hai akak! Saya join ea. :)
http://leeyafiy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

qiela said...

join..............


http://qylahusna.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Eyqa Hasnan said...

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

eyqa join :)

HaniShah said...

nak join ^^

http://mylittlegalery.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Joined! Follower ke 450.. ;)

Nur Insyirah said...

Hello, maaf klau late join contest ni. http://ierapunyecerita.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

apix said...

dah siap .. join .

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

najwasafura said...

http://lurve4chenta.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Rafieq (◕‿◕)3 said...

da join..

http://apit555.blogspot.com/2012/03/segmen-si-cik-ross.html

ONLY ME AND MYSELF said...

saya join...^^"

http://cikecasikecik.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Yuyu Ashari said...

kite join !

http://matakaca08.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

girang [dot] taemin said...

girang join gk. ^^

girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog_03.html

Zetti Imilia said...

hye ! adek join contest ni . baca ye ..

http://diariesaboutmylife.blogspot.com/2012/03/contest-aku-ada-blog.html

thank you ..

(: gebangkembang :) said...

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog-d.html

cik nisa said...

join..^^

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

cincin permata said...

http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

follow jugak :0

Yaya ★ said...

Join

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

[fArAh aLiAs] said...

saya ada blog jugak :)

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

:)

shar90 said...

Nak join jugak... hehe

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Engku Muzahadin said...

Join segmen ni` Sambil2 tu follow sini jugak... Salam Perkenalan :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

saya join...:)

http://gumoks.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Zamani said...

Zam join ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Wanie said...

sudah join :)
link blog . . .
http://colourfuldaysofwanie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

have a nice day :D

Miss Syasya said...

sye join :D

http://myblogmystorie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

AlyNn NyzAa said...

alynn join :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

AiSyA LiEzA said...

nk join juga,, ehhe

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

fiza said...

saya join..:)

http://wwwfirza.blogsport.com//2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Vanessa said...

sy join !

http://vanessa-mockingbird.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

nabilakhair said...

http://nabilakhair.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

TehaaNFM said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

suhazwani said...

join :)

http://waniediaries.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Ieyda Yaya said...

http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Budak cadburry said...

Saye Join !

http://mistaqila.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

NazuerahAzhar said...

http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Join ea :)

Bidadari Besi said...

Akak, syaa join :)
http://ilhamdarilangit.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Insan Terluka said...

saye join yew..hehe..

http://nukilankeyboard.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

nur happiness said...

join.. ;0

http://nur-happiness.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

e i y k a said...

http://lukisandia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

sye joint

Beckhrooy said...

Join juga!
http://beckhrooy.com/segmenaku-ada-blog/

Silent Thinker said...

join..
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Awan Pie said...

http://awandarin.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

wanie mn said...

segmen simple!! saya join!

http://somethinglimit.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Hamizah :D said...

http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

cik belalang said...

join jgak segmen hi...hehehe..
http://citebelalang.blogspot.com/...jom singgah sini jom..

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

ayu join ye...

Suehada said...

http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Yumida said...

join!

http://umikasum.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Nurul Amira said...

nak join :D

http://belogmieramieya.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Zaqya said...

sye join ! :)

http://pinklurvanderz.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

nadrah said...

boleh ke ni nk join....


http://nadrahvvm.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

http://iniciteaxoe.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

join :)

seventeendegree said...

menjoin ~~ :)


http://cikacikosbelog.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Sho Reen said...

join!
http://mawwadahsuci.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

NurAqira said...

kite pun join , thnkz cik ross buat segmen cmni , interesting ..

http://nura-qyra.blogspot.com/2012/03/join-segmen-cik-ross.html

Mrs Stupid said...

join ;)

- http://ceritera-c-manja.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html -

shera said...

join ^_^

http://appleshera.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

anNaqia said...

saye join!

http://annaqia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

eqah azmi said...

dah join =)

http://syafiqahazmi.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Sya Isya said...

dah join
http://syaisya.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

saya wawa najwa said...

saya dah joinn .heeee :)


http://blognajwazulkefli.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-bersama-cik-ross.html

mari jengukk ok ??

Amirah Kamilah said...

saya join.. :))
http://milamilo93.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Scarlett O'Hara said...

Nak follow juga tau!
http://scarlettj1.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Zefa NorAsmara said...

Ibu yusuf join ye..

http://jemariasmara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Tkasih.. :D

Sis Lurve said...

sala,. sy join,, =)

http://sislurve.blogspot.com/2012/03/segem-aku-ada-blog.html

tu link entry saya ^^

cik atik said...

sy join jgk, jom smua knl2 ngan sy..blogger bru

http://qistikahadriana.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

AMALINA YA'AKUB said...

http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html
JOIN SEGMEN AWAK

kaishin said...

salam cik ross..
ni saya join juga ye..

http://krilmohd.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

vivana said...

http://titisanhatiku.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

sayapun join. singgahlah ya kalau sudi.

Annika said...

join jugak. lalalalala
:)

http://anorawxia.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

join

♥♥♥CikHarty♥♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

join

n|mcd said...

join :))

http://n-mcd.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Pink Lavender said...

saya BW ke sini..
jom datang ke blog saya...hehehe

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

✿ SyimaC's ✿ said...

http://symduasatu.blogspot.com/2012/03/hari-ini-buat-kali-ke-berapa-entah.html

Maaf Link sedikit salah :') Harap ada rezeki :)

princessrayha~^_^ said...

salam..saya join ok
http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/03/segman-aku-ada-blog.html

Mieya Atiera said...

Mieya join :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

siti amirah ali said...

join

http://mieract.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Sandra said...

Hi,, sandra joined cik ross :)

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

FazWaNa WaHiD said...

saya nak join... nice here ^_^

http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

ayieda said...

kak ross !!!
nak join jgk.. hehe

http://mamafahmi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Uzumaki Nasake said...

DONE!!!! lurve you kak ross... hehehe

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/4-segmen-aku-ada-blog.html

Cik Angah Humaira said...

http://hatiseorangputeri.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Rashdan Roslan said...

assalamualaikum... dah siap tulis pasal segmen ni.. terima kasih daun keladi, rajin2 la singgah sini :)

http://rashoasis.blogspot.in/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..saya pun join juga..
http://arielzafwan.blogspot.in/2012/03/segmenaku-ada-blog_05.html

Nurul Aein said...

Saye jOin jgk :)
http://aeinainsya.blogspot.com/

.:eppy:. said...

hye..first time join..newbie!
http://eppy25.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Mohd Billy said...

join.. :)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

drama queen said...

http://craftcome2.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-blog.html

saya pon join jugak (:

CiK FizA said...

Salam~
Cik Fiza join ya ! Hee ^^

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

sALAM PERKENALAN N HEPY BLOGGING YA ! :)

mysarah. said...

nak join :)

http://sarahisham.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

gεgυяl кechiкツ said...

SAYA JOIN

http://sukasukimystory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Najwa Ghazali said...

sy join segmen nih :)
http://najwanighazali.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Nurul Hayati said...

Saya join jugaaa..!





http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

NoorGie said...

join sekali

http://gie-itsmylife.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog-segmenaku-ada-blog.html

legacyeqmal said...

Join jugak :D

http://legacyeqmal.blogspot.com/2012/03/nama-samaran-eqmal-nama-blog.html

Lieyna Rosli said...

Join :)

http://lieyna-story.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

capt. keon alhan said...

sy join juga!!!!

http://cobaltchloride.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

puterisiong said...

http://puterisiong.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

erna suzliza said...

http://najadleesa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Awa said...

sukasuki join segmen!
jgn malu2 ketuk pintu blog sy!

http://alittlegirltale.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

lieza_helmi said...

join..jom (:

http://liezahelmi22helieza.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Patrick Star said...

salam semua! saya pun join segmen ni ;)

http://rilekrilek.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

Rizq Herinza Syadza said...

toink toink toink saya ikut!

http://gadisflipflop.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Aqilah Khairri said...

Tuan Rumah. Aqilah pon tergerak hati nak join SEGMEN BEST ni :)

http://aqilahberbicara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Intai-intai lah tau :D

EiFa said...

j0in jgk..
thank cik ross buad contest nieh...

http://eifathegoodgurl.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Razil Tahir said...

Nah! Follow jugak! XD

http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Dyhah Qyla said...

Haaku Dyhah join :)

http://dyhahqyla.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

anys said...

saya sudah join ^_^

http://meanysa.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

✿Fizx Fiza✿ said...

Saya join -Fizx Fiza-
http://julietcassandra.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Gumiho Princess said...

Saya join...
http://gumihoprincess.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Ikin said...

nak join ^^

http://cikincrazychicken.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

kYna 'cAnGgiH' said...

saya dah join :)
http://ikanpencintamocha.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

eja al-aydrus said...

saya join
http://oikonyol.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog_08.html

Maygawati MJ said...

Saya pun Nak Join
http://diari-purplelove.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

affafkusayang said...

Salam & SAyan Join

http://affaf-contest.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

puteri nur afiqah said...

nak join yer!

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

P#eoniX said...

sy join buleh x???
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Fahuna said...

Join! :D

http://fahuna.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Cik Rabbit said...

cik join jugak :)
http://ciksyikinnoh.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ade-blog.html

jemarisuri said...

js pun dh join...salam kenal dr js dan js pun dah follow awak...hehe

js puya link:
http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

Norsalmi said...

Akak join..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

nabila faryzza said...

saya join,
http://nabilafaryzza.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html
:)

chocolate.aholic said...

cik ros..Ara suda join...
http://shinyindah.blogspot.com/2012/03/aku-ada-blog.html

LeeyaFiy said...

Assalamualaikum. Akak,saya join ya. :) http://leeyafiy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

biela bell said...

hye kak ross..
semoga sihat selalu :)

tunz said...

mama tunz join

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

eiqa azra said...

eiqa nak join jg!!

http://ctrie.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Si Kechik said...

saya join :)

http://sikechikadilah.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

puteri hanisah said...

join!~
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

nadeeya diyaa said...

sy join =)

http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

✿Gucciey Lavender✿ said...

Gucy join jugak :D

http://gucciey.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

daa ~

Hana_Maroo said...

nak join!!!!
http://alfafavegy-alfafavegy.blogspot.com/
http://natsya-couture.blogspot.com/

rerehalim said...

join:)

http://teensramblings.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Qaseh Qistina said...

join2

http://qesahqaseh.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

lady sempoy said...

sy join yek!!

http://ceriteladysempoy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

-_- said...

sy join sini

http://imran-play.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

hahafyza said...

assalamualaikum Cik Ross ! sye join ^^ http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

btw cantik blog :D

QWERTYUIOP said...

http://fexxanaqstory.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

dah join.

arshad muhamad said...

Link : dunia tanpa DAKWAT

TQ~

charmyiex said...

salam, charm dah join...dah follow jugak...


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Azuree said...

Saya join ^^.
Havenaisdayyy tuan punya blog :)


http://aajurees.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

FyNaz HanI said...

SAYA JOIN !
http://itsjustanordinarygirl.blogspot.com/

Nurul Asyiqeen said...

join jugak :D

http://nurulasyiqeen.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...