Friday, November 11, 2011

:: Barulah Ku Tahu,Gambar2 Yang Telah Delete Di Facebook Tak Padam Rupanya!!! ::

Views
Assalamualaikum......Haluuuu,Cik Ross in the blog!!!

Pagi ni,bila on aje fb,tetiba terbaca di wall kawan...rupanya selama ni,kita dok la delete gambar2 yang kita rasa tak perlu dan tak mahu share di facebook,masih ada.

Ni buktinya..https://www.facebook.com/photo.php?v=2701874387052 ( klik )

So,hati2 la selepas ini sebelum korang nak upload gambar2 di dalam akaun fb korang tu ye.Jangan letak gambar seberangan!!

Nanti akan di spekulasi dan timbul kontroversi pulak!!


p/s - kredit to Coco Shopul


8 comments:

cikji said...

macam2 kan skg nih,yg penting lbh baik mncegah dr mngubati

sha my heart said...

ye ke? takutnya..

meh tanya, apa yang korang nak tau

Paris Lipton said...

ehh yeke nab? jap nak pantau ;p

.ain. said...

huhuhu :)

Cik RoSs said...

Cikji :: betul3

Cik RoSs said...

Sha :: Yeeee...kalau tak caya,try la!

Cik RoSs said...

Paris :: ish3...

Cik RoSs said...

ain :: awat cheq?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...