Monday, August 15, 2011

:: "STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA" ::

Views
Assalamualaikum....Haluuuuu,Cik Ross in the blog!!!

Malam tadi saya berkesempatan untuk join segmen yang Nasz buat.Seperti dia cakap,ada kesinambungan segmen selepas segmen malam tadi.



Rupanya,saya kena nyatakan TEMA WARNA blog yang lain dengan blog saya.

Macam yang korang nampak dengan mata korang tu,TEMA WARNA blog saya adalah colourful + polka dot.

So,di pagi ni before saya melelapkan mata sekejap..sempat la saya mencari tema warna blog yang sama dengan saya..

Mereka adalah....

1. http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

2. http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

3. http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

4. http://umiwalidkusayang.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

5. http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

Daripada 76 blogger yang join..hanya 5 sahaja yang sama tema saya??!!ish3...







5 comments:

hazirah kasimon said...

saye de letak link kamu juga!! :) i folo u cik rosss~

hazirah kasimon said...

saye da letak link kamu gak lam blog sye~ :) i folo u tooo!!

MissCt a.k.a MuqDeq said...

MissCt p0lka d0t same da..
Kaler je x same.. Hehhe... :)

Cik RoSs said...

Hazirah :: thanx dear

Cik RoSs said...

MissCT :: hehehhe...tu la kan.!!ish3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...