Friday, August 5, 2011

:: Girls...Korang Masih Ada Peluang Untuk Mengorat Ally Iskandar Lepas Ni ::

Views
Assalamualaikum....Haluuuu,Cik Ross in the blog!!!

Mengharapkan panas hingga ke petang,rupanya hujan di pagi hari.

Apakan daya,sudah tertulis...pertunangan yang diikat terpaksa diputuskan kerana tidak ada keserasian.

- Kredit to beautifulnara.com -


Lebih baik putus sekarang daripada bercerai selepas berkahwin! ( sebab masa tu duit pun dah habis banyak untuk majlis perkahwinan yang kita bayangkan dan harapkan sekali seumur hidup )

Itulah yang terjadi kepada personaliti tv3 Ally Iskandar yang telah sah memutuskan pertunangannya dengan Gadis Melayu,Nur Aishah Zainal pada 30hb.Julai lalu.

Kesian Ally...Hope dia boleh terima perpisahan ini.Ada hikmah disebalik apa yang berlaku...

So,lepas ni kepada si gadis yang masih single and available,boleh la try mengorat Ally ye!!

Saya dah tak berpeluang dah!!Hahahahaa.... ( agak2 Mr.Mucuk baca tak ni??! )



8 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah xde jodoh dieorang agaknye.. tapi rasny kalau bertunang pon banyak duit habis kn :)

fiq. said...

nampk diorang cool je, (nampak lah)
tak de la ribut2 mcm MIA ngan jejari runcing kan,,huhu

A i n n u r A f i f f a h said...

haritu baru je ally dtg uia bagi talk.. ngeheee.. :D

nysa said...

waaahhh..nak cuba boleh tak ? hehe..tapi nisa baru 18..haha..gatal kan?

Cik RoSs said...

Taufiq :: Haaaa...tunang pun dah habis banyak duit kalau buat kotak hantaran dan pelamin beria2,pakaian sedondon...

Cik RoSs said...

Fiq :: Yup.Betul tu.Masing2 cool aje.Tak kecoh2.

Cik RoSs said...

AinnurAfiffah :: Ehem3...masa tu dia tak putus tunang lagi kan?

Cik RoSs said...

Nysa :: Ehhh..cinta tak mengenal usia!!Hehehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...